Здравейте колеги от няколко дни имам проблем с Алфичката неще да запали.Всичко започна преди 4-5 дни тръгвам аз за работа пала колата и я изчаквам да загрее малко но когато потеглих до 1500 оборота давам газ а колата едвам върви мине ли 1500 се оправя и почва да си върви нормално. Цтигнах до работата като на всеки светофар се даваше повече газ за да тръгна нормално а не като костенурка вечерта по път към вкъщи същата история...
На следващия ден колата изобщо непоиска да запали помпата за бензина си се включва и качва бензин но не пали свещи смених преди около седмица и са нови а по тоците ме няма никакъв и не пипам а в тия поледици няма как да я дръпнем до сервиз та ако се сещате нещо което може да помогне за остановяване на проблема ще съм благодарен много
На следващия ден колата изобщо непоиска да запали помпата за бензина си се включва и качва бензин но не пали свещи смених преди около седмица и са нови а по тоците ме няма никакъв и не пипам а в тия поледици няма как да я дръпнем до сервиз та ако се сещате нещо което може да помогне за остановяване на проблема ще съм благодарен много
Comment